Iskall kille

Lulesåsonen John Wikström ansågs av många kunna bli nästa svenska backstjärna i NHL. Han valde dock att fokusera på andra saker i livet. När NSD (Norrländska socialdemokraten) ställer  frågan om han inte hellre suttit med Stanley cup bucklan bredvid sig under intervjun (Detroit lirarna visar ju stolt upp den i Sverige i dagarna) svarar han:

"Jo i och för sig, men då hade jag kanske också suttit med en blondin från USA som jag inte hade älskat. Sånt måste man också ta hänsyn till."

Kommentarer
Postat av: Affe Wikström

Han har ju dock varit i 1 säsong Louisiana Icegators och Wheeling Nailers i All American-League,2 säsonger i Kentucky Aces/Cincinnati i AHL, Halv säsong i Mulhouse HC i Frankrike. 1 säsong i Bergen i Norge resp. 1 säsong i Fassa i Italien. Så han borde ha rutinen att klara sig ifrån blondiner. Känns som det är fel kille att uttala sig om att vara äkta Lule-son o trogen sitt lag. Gör man lite djupare research så verkar det som att han hade det mäkta svårt i Nordamerika under sina sejourer där, bla 1 poäng per 9:e match i snitt..

2008-08-03 @ 22:57:09
Postat av: Nilsson

Tackar för informationen. Ibland krävs det tydligen inte så mycket för att kvällstidningarna skall kalla någon för "Lidas efterträdare".

2008-08-04 @ 13:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0