Rys - Spa x 2

Hur faan tänkte de som styrde upp EM när det finns möjlighet att lag som möts i gruppspelet kan få möta varandra i semi igen?

För övrigt är det intressant att notera att två av de lag som enligt dom själv skall bli Europamästare åkte ut redan i kvarten (Portugal och Italien). Ytterliggare ett lag med samma högt ställda förväntningar gick inte ens vidare från gruppen (Frankrike). Av "de stora" återstår Tyskland och Spanien. Det innebär att åtminstone fem av EM´s 16 nationer känner pressen att de "skall" vinna mästerskapet. Då är inte Holland och de regerande mästarna Grekland (som enligt egen utsago hade ett bättre lag nu än för fyra år sedan) inräknade. För att inte tala om ständigt upphausade England.. Innebär att det kommer bli många besvikna supportrar runt om i Europa i sommar. Tur man håller på Sverige...

Kommentarer
Postat av: Fröghe

Hur brukar det funka???

2008-06-24 @ 14:40:43
Postat av: Nilsson

I EM 2004 var det arrangerat så att lag från samma grupp inte kunde mötas förrän i en ev final. Grekland mötte Portugal både i turneringens öppningsmatch och i finalen. Personligen anser jag det vara en bättre lösning.

2008-06-25 @ 18:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0