Bara rosa kvar...



Hur fan tänker FBK`s klubbledning (för jag antar att det är de som bestämmer vilka färger klubben har på sina matchställ)?

När jag började följa elitserien spelade Pekka & Co i rött, vitt och grönt. Men när Löfbergs lila pumpade in pengar i föreningen fick värmlänningarna inte bara en ny hall utan "tvingades" dessutom att spela i lila och gult. För bara någon säsong sedan lämnade klubben dessa otroligt obehagliga färger och har sedan dess spelat i ställ som dominerats av svart och vitt. Nu har dock klubbledningen gått ut med att FBK vid ett tiotal tillfälle under kommande säsong skall spela i grönt. Hur tänker dom?

Nej tacka vet jag blått, vitt och gult...

Stort hjärta?

Vad fan tänkte Carl Söderberg när han skrev på ett 3-års kontrakt med Redhawks?
Boston har rättigheterna till honom och förhoppningsvis får han chansen i NHL förr eller senare.
Men om han inte får det? Då kommer en av de bästa unga spelarna i Sverige ev att harva i allsvenskan tills han är 26 år gammal. Enligt mig hade han kunnat gå in i vilken andra femma (tom i första i de flesta lag) som helst i elitserien.

Det kan ju iaf inte vara pengarna som gör att han stannar. Måhända är det så enkelt att han är en av få hockeyspelare med ett riktigt stort hjärta.

Odds



Vad fan tänkte Unibet när de lanserade följande odds?

Federer - Söderling, under 32,5 game. Odds 1.67

Jag räknar med att Schweizaren inte tappar något set.
Det kan tom bli så "jämnt" som 6-4, 7-5, 6-4 och ändå går mitt tips in.


Tyskland, över 8.5 mål i EM. Odds 1.6

Hitintills har Tyskarna producerat 7 mål vilket innebär att de bara behöver mäkta med ytterliggare två strutar.
Något som jag anser att Klose & co bör klara av.

Rys - Spa x 2

Hur faan tänkte de som styrde upp EM när det finns möjlighet att lag som möts i gruppspelet kan få möta varandra i semi igen?

För övrigt är det intressant att notera att två av de lag som enligt dom själv skall bli Europamästare åkte ut redan i kvarten (Portugal och Italien). Ytterliggare ett lag med samma högt ställda förväntningar gick inte ens vidare från gruppen (Frankrike). Av "de stora" återstår Tyskland och Spanien. Det innebär att åtminstone fem av EM´s 16 nationer känner pressen att de "skall" vinna mästerskapet. Då är inte Holland och de regerande mästarna Grekland (som enligt egen utsago hade ett bättre lag nu än för fyra år sedan) inräknade. För att inte tala om ständigt upphausade England.. Innebär att det kommer bli många besvikna supportrar runt om i Europa i sommar. Tur man håller på Sverige...

Turkar



Hur faan mår alla kroater i dag? En lyckoträff från en EM-semifinal. Blir ju inte bättre av att det var Turkar som lyckades med bedriften. För övrigt så har jag aldrig tidigare sett ett lag slå två av fyra straffar utanför.

Jävla SJ

Hur fan tänker SJ när de glömmer att sätta in någon som kör tåget från uppställningsplatsen till centralen?

Gästkrönikör: Strankan

Lasse

Hur faan tänkte vår förbundskapten när han inte bytade in någon forward förrän i den 79:e minuten (Allbäck)?


Janne Puokko



Vad faan tänkte Janne Huokko när han först låter frugan spela in en film där han leker med en dildo, därefter är otrogen men ändå har kvar filmen i sin mobil?

Smaken är som baken...



Hur faan tänkte Jennifer Wegerup på Aftonbladet när hon fick för sig att Tommy Salo var elitseriens bäste målis?

Milano Jeppe

Vad faan tänkte tv 4 på när de anlitade Jesper Blomqvist som expertkommentator?

# 50 i NY



Hur faan tänkte New York Rangers scout när han ansåg att Andreas Jämtin har en framtid i Madison square garden?

RSS 2.0